Варення з кабачками та імбирем

Автор: nata0225 9 Июля 2015
Варення з кабачками та імбирем

 Так як зараз пора кабачків, неодмінно  приготуйте смачне і  і супер корисне варення з чудовим цитрусовим ароматом.


 


Ингредиенты

  • кабачки 1 кг.
  • цукор 800 г.
  • апельсин 1 шт
  • лимон 0,5 шт.
  • корінь імбиру 20 г.

Кабачки помити і почистити, нарізати невеликими кубиками.

Апельсин та лимон ошпарити кип’ятком і перемолоти на м’ясорубці або натерти на тертці та додати до кабачків.


Корінь імбиру почистити натерти на тертці.


 Все засипати цукром і залишити на 2 годин щоб утворився сік.


Поставити алюміневу каструльку з кабачками на вогонь, довести до кипіння і варити протягом 5 хв.
Повністю охолодити і знову проварити. Таку процедуру повторити 3 рази.

Розкласти  гаряче варення по стерилізованих банках, та закрити.

 


 




Смачного!
61

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Саша 9 Июля 2015
# 0

Вареня з кабачків? Напевно дуже смачно!

nata0225 9 Июля 2015
# 0

Так, Дуже смачно! 

Ксюша 11 Июля 2015
# 0

Ух-ты еще и кабачки в цвет ! Очень вкусное фото
Спасибо за рецепт 

nata0225 11 Июля 2015
# 0

Спасибо большое.

julinka 10 Июля 2015
# 0

вкусно!

nata0225 10 Июля 2015
# 0

Спасибо!

timtatka 10 Июля 2015
# +1

Спасибо за рецепт. Я представляю какое оно ароматное. Забрала в КК.

nata0225 10 Июля 2015
# +1

 Очень вкусно получилось, сама впервые приготовила. Готовьте на здоровье!

lakshmi 11 Июля 2015
# 0

Очень красивое варенье! Цвет бесподобный!

nata0225 11 Июля 2015
# 0

Спасибо, рада что понравилось!

richinna 30 Августа 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014