Перловка зі свининою в горшочках

Автор: Oksana_sadova 17 Марта 2018
Перловка зі свининою в горшочках
Приготуйте смачну і ситну перлову кашу зі свининою, порадуйте себе і близьких!
Я замість горщиків використовувала скляну форму.

Ингредиенты

  • свинина 300 г.
  • цибуля ріпчаста 2-3 шт.
  • морква 2-3 шт.
  • олія 4 ст. л.
  • крупа перлова (суха) 300 г.
  • вода (приблизно) 750 мл.
  • сіль
  • лавровий листок
Свинину наріжте на невеликі шматочки.  Розігрійте в сковороді олію, обсмажте м'ясо з нарізаною цибулею, натертою морквою. Доводити до готовності не потрібно, шматочки м'яса повинні лише злегка підсмажитися.
 

Перлову крупу промийте добре і замочіть у воді на півгодини.

У горщики розкладіть м'ясо з овочами .  З перловки злийте воду і розкладіть її в горщики, додайте сіль за смаком, лавровий лист.

Влийте воду, так щоб добре було покрито мясо з крупою.
Помістіть горщики в холодну духовку.Готуйте приблизно 1,5 години.Спочатку при температурі 200 градусів, а через півгодини, зменшіть до 150 градусів.

Смачного!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014