Готуємо в мультиварці яловичу печінку

Автор: Oksana_sadova 3 Августа 2018
Готуємо в мультиварці яловичу печінку
Блюдо дуже просте і приготувати його неймовірно легко.

Ингредиенты

  • печінка 750 г.
  • цибуля ріпчаста 200 г.
  • морква 150 г.
  • сіль за смаком
  • олія
  • вода 300 мл.
В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями.Моркву чистимо та натираємо на грубій тертці.
Яловичу печінку добре потрібно вимити і почистити від  прожилок і плівочки. Нарізаємо невеликими шматочками.
Виставляємо програму "Жарка"
Тепер наливаємо в чашу мультиварки олію . Чекаємо поки нагріється олія  і відправляємо сюди цибулю і моркву.
Після закінчення трьох хвилин додаємо сюди печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.
Потім вимикаємо режим «Жарка» і наливаємо 300 мл води. Також за смаком солимо і добре перемішуємо.
Після чого встановлюємо режим «Тушение», вид продукту «Овочі». Після закінчення потрібного часу блюдо гарячим можна подавати до столу.
Смачного!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014