Гарбузова каша з пшоном і рисом в мультиварці

Автор: Oksana_sadova 26 Сентября 2018
Гарбузова каша з пшоном і рисом в мультиварці
Ця кашка дуже корисна і смачна!

Ингредиенты

  • гарбуз почищений 600 г.
  • рис 1/2 стакан(-a, -ов)
  • пшоно 1/2 стакан(-a, -ов)
  • масло вершкове 150 г.
  • молоко 1 л.
  • сіль за смаком
  • цукор за смаком
У мультиварку викладаємо дрібно нарізаний гарбуз. 
Додаємо воду і шматочок масла. Ставимо в режим "Тушение" на 20 хвилин. 
Коли гарбуз стане м'яким,  розминаємо в кашу(я цього не робила)
Всипаємо пшоно і рис .
Вливаємо молоко. Додаємо сіль і цукор.
Виставляємо режим "Каша" або "Крупа" на 30 хвилин. Періодично помішувати, щоб не пригоріло. 
За п'ять хвилин до закінчення варіння кладемо масло, що залишилося.
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014