Гарбузово-шоколадний джем

Автор: Oksana_sadova 29 Января 2017
Гарбузово-шоколадний джем
Цей  рецепт я знайшла в журналі «Добра Кухня» за вересень 2014 року і досить часто його готую.  Його можна вживати як десерт, додавати до налисників чи оладок.

Ингредиенты

  • гарбуз 300 г.
  • цукор 80-120 г.
  • шоколад чорний 100 г.
  • кориця мелена 1/4 ч.л.
Гарбуз нарізати на невеликі кубики, обовязково промити і викласти в друшляк. Перекласти в миску, в якій будете варити джем, засипати цукром (я давала 80 г) і залишити на 2-3 години.
Поставити миску на середній вогонь і варити помішуючи 40 хвилин. Не знімаючи миску з вогню, помяти гарбуз товкачем для пюре. Додати поламаний на шматки шоколад та корицю, постійно помішуючи, поки не розтопиться шоколад. Варити ще біля 10-15 хвилин.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Января 2017
# 0

Збиралася зробити в цьому році, але так і не зробила. Його на зиму у банки можна закатувати?

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Я не пробувала 

SvetlanaAnikanova 29 Января 2017
# 0

Я закатувала сливу з шоколадом, мабуть і це можна. На наступне літо спробую.

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Супер. А як сливу з шоколадом робили?

SvetlanaAnikanova 29 Января 2017
# 0

Гляньте у мене у профілі, там є. Тільки з какао, але можна і з шоколадом.

richinna 29 Января 2017
# 0

https://www.chef.com.ua/recepty/konservatsiya/izumitelnoe-varene-chernosliv-v-shokolade-1964.html#.WI5B0XSg_Dc

richinna 29 Января 2017
# 0

А я баклажани з шоколадом люблю,добре теж підходять для начинок млинців,круасанів... 
Гарбуз ще не варила, потрібно спробувати

konfairy 30 Января 2017
# 0

А от гарбуз із шоколадом я ще не пробувала — варила тільки з цитрусовими. Класний десерт — корисний і смачний

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014