Брускета з помідорами та базиліком

Автор: gutka 1 Августа 2016
Брускета з помідорами та базиліком
В сезон ароматних  помідорів на нашому столі майже щодня підсмажений хліб із томатами й базиліком. Для приготування брускети ідеально підходить чіабата, але сьогодні у мене підсмажені скибочки багета. Це дуже смачно, швидко й просто.

Ингредиенты

  • багет або чіабата 1/2 шт.
  • помідори 2 шт.
  • базилік за смаком
  • зубчик часнику
  • олія оливкова 2-3 ст. л.
  • цукор
  • сіль, перець за смаком
Скибочки хліба попередньо обсмажити на грилі або на сковорідці без олії! Грінки натерти зубчиком часнику.
З помідорів попередньо зняти шкірку: для цього помідори надрізати, кинути на хвилину до гарячої води, а потім на кілька секунд до холодної води.
Нарізати помідори дрібними кубиками.
Додати до помідорів подрібнені листочки базиліка.
Додати 0,5 ч. ложки цукру, посолити, поперчити за смаком. Перемішати і додати олію.
На гріночки викладати помідори з базиліком і відразу подавати до столу.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Августа 2016
# 0

це мій улюблений салат! Я для нього навіть базилік італьянський-гігант вирощую на підвіконні!

gutka 1 Августа 2016
# 0

і я обожнюю це поєднання, мій базилік росте коло хати)))

Ксюша 1 Августа 2016
# 0

о це дуже смачно

gutka 1 Августа 2016
# 0

так, хрусткий хліб і улюблені літні помідори  

Ксюша 1 Августа 2016
# 0

так-так, це дуже смачно 

konfairy 1 Августа 2016
# 0

Хрусткий домашній хліб і запашні помидорки з часником і базиліком!!! До речі, гарна аватарка!

gutka 1 Августа 2016
# 0

дякую)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014