Соус " Барбекю "

Автор: richinna 12 Октября 2013
Соус \

...смачний соус до реберець, крилець,стейків,риби,картоплі фрі та взагалі...

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Потрібно:
часник- 1 головка
цибуля(червона) 1 шт.
томатна паста - 2ст.л.
гірчиця в зернах - 2ст.л.
соєвий соус - 3 ст.л.
винного оцту -2ст.л. або 1 ст.л. домашнього оцту
мед -2 ст.л.
паприка,чорний та червоний перець

Цибулю та часник мілко нарізати.
В сковороді вок на 2-3 ст.л.олії обсмажити цибулю з часником до прозорості.

Я кидаю часник та цибулю на холодну сковорідку з олією(соняшниковою чи оливковою), тоді меньша ймовірність,що цибуля чи часник згорить.
Змішати в мисці томатну пасту та гірчицю
Додати мед,соєвий соус,оцет,перці та паприку
Соус добре вимішати.
Додати суміш в сковороду з цибулею та часником, пермішати та варити на повільному вогні 3-5 хвилин до загустіння.
Остудити та подавати соус-барбекю до улюблених страв гриль та не тільки.
Також такий соус можна подавати гарячим.

Смачного!

110

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 12 Октября 2013
# 0

отличній соус!

richinna 12 Октября 2013
# 0

один из моих любимых

forum 12 Октября 2013
# 0

richinna 12 Октября 2013
# 0

lakshmi 13 Октября 2013
# 0

Инна,соус замечательный!

richinna 13 Октября 2013
# 0

у меня едят его ложками
Спасибо!

Zmeychka 18 Октября 2013
# 0

Утащила! Без соусов не могу

richinna 18 Октября 2013
# 0

и я не могу! Постоянно в холодильнике куча всяких разных домашних соусов

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014