Салат з печінкою тріски

Автор: richinna 3 Января 2017
Салат з печінкою тріски
Дуже поживний салат з печінкою тріски,але має делікатний і освіжаючий смак та поєднує в собі інгредієнти,які не перебивають смак один одного, а доповнюють і посилюють смакові рецептори визиваючи шалений апетит.

Потрібно:

  • Печінка тріски натуральна 1 банка -240 г
  • Огірок свіжий (салатний) 1 шт.
  • Яйце куряче (варене) 4 шт.
  • Цибуля зелена 5-6 шт.
  • Крекер для подачі салату 12-20 шт.
  • Сир твердий 50 г
Заправку для салату робила із корисного риб'ячого жиру від печінки тріски, але ділила запраувку на два салати! Другий салат був з тунцем і заправкою з риб'ячого жиру від печінки тріски. Це дуже смачно і неперевершено!!! І не потрібно псувати смак салату майонезом(((

Потрібно для заправки салату:

  • Риб'ячий жир (з консерви) 120 мл
  • Сік лимону 1/4 шт.
  • Сіль,спеції за смаком
  • Гірчиця в зернах 2 ч.л.
Печінку тріски розім'яти виделкою. 

Беріть одразу більшу баночку печінки тріски(240г), бо в баночці,що має 120 г самої печінки буде грам 50-60. В склад консерви має входити тільки натуральна печінка тріски і сіль. Натурального жиру в баночці буде так само приблизно як печінки, який при консервації віддасть печінка тріски, бо є дуже жирною. Краще всього, щоб печінка була виготовлена в Норвегії чи Ісландії і написано було "печінка тріски натуральна"
Варені яйця натерти на тертушці з великими вічками.
Зелену цибулю мілко нарізати.
Свіжий огірок натерти теж на тертушці.
До риб'ячого жиру додати гірчицю та сік лимону.
Приправити сіллю та спеціями. Добре перемішати або збити.
Заправити 1/2 порції салат з печінкою тріски і свіжим огірком.
Солений крекер, можна любий за Вашим смаком. Я надаю перевагу крекеру-дукату, який зручно брати руками і порційно кусати, бо має перфорацію.
Викласти салат з печінкою тріски на крекер
Зверху посипати крекер з салатом тертим твердим сиром. 
Подавати салат з печінкою тріски і свіжим огірком на крекері одразу до столу. 

Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 3 Января 2017
# 0

Отличный салатик! Я в такие салаты тоже майонез не добавляю, на основе масла очень вкусно!

richinna 3 Января 2017
# 0

Спасибо,Лика! Да, натурально,полезно и вкусно!

konfairy 3 Января 2017
# 0

Ух, а у меня баночка печени не пристроенная осталась. На Рождество будет новая закуска! Спасибо, Иннуш!

richinna 3 Января 2017
# 0

На здоровье,Женечка! только со свежим огурчиком, а не маринованным делай ок?

Zmeychka 4 Января 2017
# 0

И я салатик из печени трески на днях готовила скоро поделюсь

Твой салат беру в КК, очень понравилась идея подачи на крекере

richinna 4 Января 2017
# 0

Жду и твой салатик! Что-то меня на печень трески потянуло

gutka 4 Января 2017
# 0

Смакота, ніжний салат, на хрусткому крекері — відмінна закусочка  

richinna 4 Января 2017
# 0

так і є дякую,Катя!

konfairy 28 Января 2017
# +1

Наконец-то мне досталась большая банка печени! Ура, я это сделала и это очень-очень вкусно! Вот, только (ну, как обычно) я замешала сыр в салат, а потом открыла твой рецепт, Иннуш. Салат у меня на тостах (заснять не успела) , тоже замечательно! И классное сочетание печени,  свежих огурцов и зеленого лука! Спасибо за рецепт от всей семьи!

richinna 28 Января 2017
# 0

То что замешала сыр ничего страшного На Здоровье и спасибо за то, что Вам вкусно!

konfairy 28 Января 2017
# 0

Иннуш, очень вкусно на тостах и гренках (были и те, и другие, а крекеры у нас прятать нужно )! Хочу ещё попробовать с ржаными гренками. А ещё мне понравилось печень не очень сильно разминать, не в кашу, а, как у тебя, оставлять небольшими кусочками!

richinna 28 Января 2017
# 0

Молодец,хорошая ученица

konfairy 28 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014