Мій сніданок зі шпинатом та печінкою тріски

Автор: Ксюша 22 Марта 2018
Мій сніданок зі шпинатом та печінкою тріски
А що ви полюбляєте на сніданок? Я люблю швидкі та прості сніданки з двох або трьох головних складових :)

Що необхідно для сніданку?

  • Шпинат 100 г.
  • Яйца 1-2 шт.
  • Печінка тріски Скільки з‘їсте
  • Олія оливкова Декілька крапель
  • Спеції Будь-які улюблені та сіль
  • Лимон 1 Долька
Листя бебі шпинату (але можна взяти і будь-яку іншу зелень) промити, трохи підсушити і викласти на тарілку.
Яйця курині обо перепелині відварити та розрізати навпіл або на четвертини.
Додати шматки печінки тріски, або креветки, або кільця кальмару ;)
Припиавити спеціями, трохи посолити, додати пару крапель масла та соку з лимона :)
Смачного! Все просто і смачно і дуже ситно, як на мене :)))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Violet 22 Марта 2018
# 0

По-весеннему вкусно!

gutka 23 Марта 2018
# +1

Смачний сніданок . Для мене важливо аби сніданки були не одноманітні, тому все залежить від наявності продуктів у холодильнику та настрою, це можуть бути: різні канапки (наприклад з арахісовим маслом та фруктами), або яєшня, млинці, сирники або вівсянка чи інша каша....Але обовязково має бути кава.

Oksana_sadova 23 Марта 2018
# +1

Шикарний сніданок я таке дуже полюбляю   Я щось бебі — шпинат в нас не зустрічала

konfairy 23 Марта 2018
# +2

Такой яркий и вкусный..., и очень красивый! Особенно понравилась подача на доске, сама подсела на такую. Кстати, я тоже только в Киеве шпинат-малыш видела.

Oksana_sadova 23 Марта 2018
# +1

Я сьогодні питала якраз про такий шпинат, то на мене дивилися великими очима і казали "А що такий буває?"

Ксюша 25 Марта 2018
# 0

Я думаю, что это на самом деле обыкновенный шпинат, только вырощен до определенных размеров ))! Или вручную собранный, отрезаны маленькие отросточки у обычного ! Поэтому он и дороже в несколько раз, чем обычный, но очень уж он привлекательный ))

konfairy 26 Марта 2018
# 0

Это типа "черри"-помидорки, я салат в прошлом году такой на грядке выращивала. Он какой-то балконный, что-ли. Гибриды выводят такие, новые, миниатюрки. По вкусу обычный салат, но для эстетики — супер!  

konfairy 24 Марта 2018
# +1

я вже шукаю насіння — його легко можна виростити на підвіконні. Вся "малеча" гарно росте вдома!

Ксюша 25 Марта 2018
# 0

Да, кстати, я думаю дома ему не хватает всех микроэлементов, поэтому обычный шпинат растет как беби 

konfairy 26 Марта 2018
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014