Панкейки - налисники

Автор: Oksana_sadova 20 Сентября 2016
Панкейки - налисники
Ці смачнющі панкейки-налисники можна приготувати і їсти одразу або навіть краще, приготувати за день і потримати накритими в холодильнику або навіть їх можна заморозити.
Вони можуть зберігатися до 3 місяців в морозилці. Розморожувати їх в холодильнику.
З цієї порції виходить 12 шт.

Ингредиенты

  • борошно 100 г
  • яйця 3 шт + 1 жовток
  • сіль 1/2 ч.л.
  • молоко 175 мл
  • вода 75 мл
  • олія 25 мл
  • яблука
Просіяти борошно з сіллю в миску.
Яйця  легенько збити виделкою.
Зробити виїмку в центрі, туди додати яйця і жовток. Це все починати збивати вінчиком.
Молоко змішати з водою, потроху додавати в тісто, продовжувати збивати.
Додати олію.
В кінці додати за бажанням терте на терці яблуко.
Тісто довести до однорідного рідкого стану. Відставити на 30 хвилин відпочити при кімнатній температурі.
Розігріти сковорідку діаметром 18-19 см. Налити трохи олії, розігріти її і лишню вилити. (це все робиться тільки для випічки першого панкейка). Смажити їх як звичайні налисники з кожного боку по 1-2 хвилини.
Дуже смачні з лимонним соком і цукровою пудрою. Їх можна подавати із начинкою.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Сентября 2016
# 0

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

gutka 20 Сентября 2016
# 0

З яблуками — дуже смачно

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Смачно дуже

richinna 20 Сентября 2016
# 0

А чому панкейки?Наскільки я знаю,панкейки трошки з іншого репертуару і виглядають по іншому

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Я цей рецепт давніше знайшла в неті і там автор рецепту пояснював тим що інгредієнти такі як на панкейки,а смажаться і подаються як налисники

richinna 20 Сентября 2016
# 0

Ну,інгредієнти стандартні, як на тонкі бліни, і вигляд як в блінів! Не вір автору! Панкейки виглядають зовсім по іншому, той автор собі щось накрутив 
І виходять панкейки панкейками не через склад інгредієнтів а їх кількість

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Панкейки я робила теж, ну незнаю, що автор таке накрутила,але саме головне що вони дуже смачні. Я сьогодні не встигла з роботи прийти, а чоловік вже з порога задав питання "Зробиш такі як  вчора налиснички" , посмажила подвійну порцію.

richinna 20 Сентября 2016
# 0

я не спорю,що смачні))) В мене є два з половиною яблука, заколотила свої ажурні млинці,бо не маю свіжого молока(замінила на окріп) http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/azhurni-mlinci-8773.html#.V-FjUuFkjDc

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

класні млинці, збережу собі рецепт,дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блюда из куриного филе блюда из куриной грудки блюда из курицы блюда из мяса блюда из творога быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая десерт диетическая пища диетические блюда диетические рецепты диетический салат диетический ужин диетическое блюдо диетическое питание завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина к празднику к праздничному столу как испечь кекс как приготовить салат как сделать кекс кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная грудка в мультиварке куриная печень куриное филе в мультиварке куриное филе рецепты курица малина мясной салат новий рік новогодний салат новогодний стол новый год обед печенье пп правильное питание праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина сир торт ужин цыплята шампиньоны шашлык язик
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014