dylinova

190 место в рейтинге Шеф-поваров 368.20

Пиріжки з вишнею "Вкусняшки".

9 Сентября 2015
Автор: dylinova
Пиріжки з вишнею \

Розтерти сир з яйцями і маслом або майонезом.Додати гашену соду і борошно,щоб тісто відставало від рук.Кількість борошна залежить від соковитості сиру.Замісити тісто,розділити на шматочки,викласти на них ягоди вишні посипати цукром,зліпити краю.Смажити на олії до рум'яної скоринки з двох сторін.До речі, з цього тесту виходить смачна піца,а вся випічка довго залишається м'якою.(хоча такі пірожечкі довго не залежатся!))

читать дальше >

"Холодець з молодого півня".

9 Сентября 2015
Автор: dylinova
\


Помити м'ясо і голяшку,і замочити в холодній воді на 2 години,(тоді холодець буде прозорим). Перекласти в каструлю,додати цибулю,моркву,залити водою,щоб вона повністю покрила м'ясо,варити на повільному вогні 5-6 годин.Наприкінці варіння поперчити,посолити,покласти лавровий лист і роздавлений часник.Вийняти м'ясо відокремити від кісток,розкладе в порційні формочки і залити бульйоном.Поставити в холодильник для застигання.При подачі викласти на тарілки,подавати з гірчицею або хріном.Приємного апетиту!

читать дальше >

"Кутя в гарбузі".

8 Сентября 2015
Автор: dylinova
\

З невеликою гарбуза зрізати кришечку,акуратно вибрати м'якоть і насіння,покласти всередину родзинки ,курагу,чорнослив за бажанням і відправити в духовку.Рис відварити до підлозі готовності і додати до гарбуза,можна полити узваром якщо виходить сухувато, і знову відправити в духовку.В кінці додати мед і можна подавати до столу)Приємного апетиту!

читать дальше >

"Шашлык в томате".

8 Сентября 2015
Автор: dylinova
\
Хочу поделиться с вашими читателями рецептом вкусного шашлычка,оцените!
Мясо нарезать кусочками,лук кольцами и полукольцами(часть можно и натереть).Выложить в кастрюлю мясо,лук полукольцами и если терли луковую кашицу.Посолить ,поперчить,можно использовать готовую приправу для шашлыка ,залить томатным соком.Поставить под гнет на 2-3 часа в прохладное место Помидоры нарезать кружками,надеть на шампур,чередуя с мясом и кольцами. лука.Жарить на мангале.Соля мясо учтите что томатный сок тоже соленый.И почаще переворачивайте шашлык мясо получается очень сочным и нежным.Приятного аппетита!

читать дальше >

"Дієтичний плавлений сир".

8 Сентября 2015
Автор: dylinova
\

Пропоную рецепт домашнього плавленого сиру.З його складу не входять яйця.ні вершкове масло.Такий сир відварюється не в молоці,а в звичайній воді.І,тим не менш,сир виходить смачним і поживним.Він добре ріжеться й підійде для приготування бутербродів,салатів,для нарізки на стіл.

Воду довести до кипіння і опустити в неї заморожений протягом 2 годин сир.на маленькому вогні протримати сир в гарячій воді рівно 15 хвилин.Вода при цьому навіть не закипить,але грудка сиру значно зменшиться в розмірі і вода стане схожою на сироватку.Відкинути сир на марлю і добре віджати.Помістити віджатий сир в кухонний комбайн(насадка Металевий ніж). Подрібнити.Покласти сир в каструлю.Додати сіль,соду і соняшникову олію.Поставити каструлю на водяну баню і нагрівати,помішуючи.Сир поступово почне плавитися.Заважати, поки сир не поплавится до потрібної консистенції.На це піде приблизно 10-15 хвилин.викласти сир на плівку надати бажану форму і охолодити.

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014