dylinova

190 место в рейтинге Шеф-поваров 368.20

Сирно-манні вареники для дітей та дорослих

7 Сентября 2015
Автор: dylinova
Сирно-манні вареники для дітей та дорослих
Смачна та поживна страва для дітей та дорослих - варенички с сиром та манкою!

читать дальше >

"Абрикосове варення."

7 Сентября 2015
Автор: dylinova
\

Абрикоси вимити і очистити від кісточок.Якщо ви хочете, щоб абрикоси не розварювалися при варінні, а залишалися половинками,укладайте їх кулями половинками вгору,пересипаючи кожен шар цукром.Залишити до моменту коли абрикоси пустять сік.Лимон нарізати тонкими скибочками.Поставити таз з абрикосами на вогонь і дати закипіти,додати лимон і корицю і проварити 5-7 хвилин.Відставити на 8-10 годин.Знову проварити 5-7 хвилин з моменту закипання.І знову дати настоятися 8-12 годин.Так проробити 3-4 рази.Гаряче варення розлити по стерилізованим банкам і закатати.

читать дальше >

Сирники з полунецею.

7 Сентября 2015
Автор: dylinova
Сирники з полунецею.

1/3 склянки вівсяних пластівців подрібнити.Полуницю промити,нарізати невеликими шматочками.0,5 кг сиру змішати з 5 ст. л цукру і 1 яйцем. Додасть 1/2 склянки просіяного борошна і подрібнені вівсяні пластівці,ретельно перемішати.Потім додати полуницю і ще раз обережно перемішати.Мокрими руками сформувати з приготовленої маси сирники.Підсмажити їх на рослинному маслі на середньому вогні з обох боків до рум'яної скоринки.Готові сирники прикрасити полуницею і посипати цукровою пудрою.Можна подати з киселом.Смачно і корисно!

читать дальше >

"Сало швидкого посола"

7 Сентября 2015
Автор: dylinova
\

Сало,вода,сіль,часник,чорний мелений перець,інші спеції за бажанням.
Закип'ятити розсіл з розрахунку 1 повний стакан солі на 1 літр води.у киплячий розсіл занурити сало і відразу зняти з вогню.Залишити сало в розсолі на 12-24 години,потім вийняти,протерти від вологи і натерти по всій поверхні часником зі спеціями,підсушити і покласти в холодильник.Сало готове!

читать дальше >

Копчене сало

6 Сентября 2015
Автор: dylinova
Копчене сало
Простий рецепт української кухні - копчене сало!

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014