Зелень в олії

Автор: Oksana_sadova 29 Сентября 21:01
Зелень в олії
Неймовірно простий рецепт зелені і  дуже зручний у використанні - можна додавати в свіжі салати, супи, соуси .

Ингредиенты

  • зелень(петрушка, кріп, базилік) за смаком 50 г.
  • олія оливкова 6 ст. л.
  • олія оливкова для заливки
  • оцет яблучний 3 ч.л.
  • сіль (без гірки) 1 ч.л.
  • мелений чорний перець
Яку взяти зелень - справа смаку. Я зробила окремо петрушку та кріп і одну порцію разом кріп з петрушкою.
У зелені видалити жорсткі стебла, листя промити і добре висушити. З'єднати зелень, олію, сіль, оцет, мелений чорний перець (за смаком). Подрібнити блендером.
У чисті сухі банки розкласти подрібнену зелень, зверху залити оливковою олією так, щоб зелена маса була повністю під шаром масла. 
Закрити банки кришками, зберігати в холодильнику.
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Сентября 21:29
# +1

Оксана, як довго вона може зберігатися в холодильнику?

Ксюша 30 Сентября 21:29
# +1

И у меня такой же вопрос созрел?

Oksana_sadova 30 Сентября 22:40
# 0

Я готувала таку зелень вперше, автор цього рецепту писала, що може зберігатися в холодильнику більше півроку, але обов'язково додавати оцет

richinna 1 Октября 15:37
# 0

Якщо брати зовсім свіжу олію, бо несвіжа прогіркне 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014