Бездріжджова пасочка

Автор: Oksana_sadova 14 Апреля 2018
Бездріжджова пасочка
Це рецепт з журналу "Рецепти господині" від Оксани Дацюк. Я на нього увагу звернула ще минулого року і сьогодні приготувала , це дуже смачно.

Ингредиенты

  • борошно 195 г.
  • розпушувач 6 г.
  • сіль 3 г.
  • масло 95 г.
  • цукор 80 г.
  • мед 95 г.
  • ванільний цукор 1/2 пачечки
  • велике яйце
  • молоко 60 мл.
  • родзинки 150 г.
  • цедра півлимона чи апельсина
Змішати в мисці борошно, сіль і розпушувач. Масло збити із цукром,
додати меду й знов збити. 
Додати яйце, збивати далі й всипати половину борошна, влити 30 мл теплого молока, перемішуючи міксером,додати решту борошна, молока, цедру і добре все збити. Тісто має вийти гладеньким і ніжним, але густим. Потрібно накрити та поставити у холодильник на ніч. (воно може там стояти 2 дні).
На другий день додати родзинки, перемішати та викласти у формочки. 
Пекти при 170С до готовності. Прикрасити за бажанням (я того не робила,бо в мене в родині це не дуже прийнято).
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 18 Апреля 2018
# +1

цікаво!

Oksana_sadova 20 Апреля 2018
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014