Запечений печінковий рулет

Автор: richinna 3 Сентября 2016
Запечений печінковий рулет
Для любителів печінки- рулет з печінкою запечений у духовці.

Потрібно:

  • Лаваш тонкий 4 шт.
  • Печінка свинна(або інша) 300 г
  • Сода 1 ч.л.
  • Вино 50 мл
  • Цибуля 2 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Морква 1-2 шт.
  • Зелень (петрушка) 3-5 гілоч.
  • Майонез домашній або сметана 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Вершкове масло та олія по 2 ст. л.
  • Сіль,перець за смаком
Свинячу печінку помити, зняти плівку, порізати на кубики та посипати харчовою содою. Все добре вимішати та залишити на 15 хвилин.
Одну цибулю нарізати кубиком і обсмажити на олії.
Печінку добре промити від соди та викласти в сковороду до цибулі.
Посмажити свинячу печінку з усіх боків та влити вино. Дати випаруватися алкоголю з вина та вимкнути вогонь.
В блендері подрібнити кабачок, цибулю,моркву та петрушку.
Додати печінку з цибулею зі сковороди та подрібнити в чаші блендера.  
Або все перекрутити на м'ясорубці.
Домашній майонез змішати з яйцем. 
Розігріти духовку до 230 град. Деко застелити фольгою, викласти вершкове масло та розтопити в духовці. Змастити маслом фольгу.
Розстелити лаваш. 
Я беру круглий лаваш.
Змастити половину лаваша начинкою з печінки.
Накрити другою половиною,легенько притиснути.
Змастити складений лаваш майонезом з яйцем.
Скрутити лаваш з печінкою в рулет. 
Теж саме зробити з іншими лавашами.
Змастити фаршировані печінкою та скручені в рулет лаваші залишками майонезу з яйцем.
Запікати в духовці 40 хвилин при темп. 230 град.
Ситний та соковитий рулет з печінкою і овочами в лаваші, запечений в духовці смакує теплим.  






Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 4 Сентября 2016
# 0

Це варто спробувати

А не багато 40 хвилин у духовці? Не сухий буде?

richinna 4 Сентября 2016
# +1

Ні не сухий,за рахунок сирих соковитих овочів

Rina 4 Сентября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014