Продаж м'ясних виробів власного виробництва

Povarov 16 Апреля 17:01

Розширюємо власне виробництво м'ясних виробів. Якщо раніше виготовляли під замовлення, зараз з'яввся більший попит, туму хочемо спробувати продавати. Де купити для цього невеликий павільйон?

Комментарии (2)
Stelmax 16 Апреля 17:09 #

Найбільш вигідно для вас буде купити павільйон для торгівлі https://moduldom.com.ua/uk/modulni-paviljoni/  . Ви з менеджером можете обговорити, яке саме приміщення вам потрібне. Яка має бути його площа, особливості розташування приміщень. Також під час складання проекту можна внести уточнення щодо опалення, вентиляції, водопостачання, електрики та інших комунікацій. Замовивши такий павільйон під ключ ви отримаєте готовий магазин для ведення бізнесу у короткі терміни. 

Povarov 16 Апреля 17:12 #

Дійсно, було б саме краще замовити таку модульну будівлю і не паритися стосовно будівництва або навіть і оренди. Адже орендувати приміщення дуже клопітно, оскільки починати там робити ремонт за свої гроші не хочеться, а власники зазвичай не дуже слідкують за виглядом таких приміщень. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014