Порадьте хороший віскі

Пушкарева 21 Декабря 2023

Всім привіт! Вирішила на свята що наближаються придбати віскі, але оскільки раніше його не пила, не знаю який обрати. Порадьте дійсно смачний варіант, та інтернет-магазин в якому його придбати. 

Комментарии (5)
Василий911 21 Декабря 2023 #

Віскі це мій улюблений напій останніх два роки точно, раніше вживав лише пиво. Можу тобі підказати дуже хороший інтернет-магазин, в якому його купую там є з чого обирати та ціни помірні. 

Пушкарева 21 Декабря 2023 #
А я його ще не куштувала, але треба пробувати щось нове, в плані напоїв. Тому якщо можеш, порадь смачний віскі й також залиши посилання на магазин, в якому його можна придбати. Дякую!
Василий911 21 Декабря 2023 #

Мені подобається віскі Tullamore Dew Original Irish Whiskey https://maudau.com.ua/category/viski/product_brand=tullamore-dew зараз вигідніше всього його купувати в інтернет-магазині Maudau. Віскі поєднує в собі фруктовий смак та нотки ванілі, що роблять його солодкуватим та приємним на смак. Щоб смак розкрився так як треба, особисто я додаю декілька кубиків льоду. В магазині зараз на даний віскі та інші варіанти, діють дуже не погані знижки. Я вже придбав собі декілька пляшок на свята, і дуже не погано зекономив. 

Filatov 27 Января 18:47 #

Віскі не люблю. А от від хорошого коньяку ніколи не відмовлюсь.

Lom 28 Января 18:28 #

А ви пробували коньяк https://abkdnipro.com/product-category/cognac/ від АБК Дніпро? Як на мене, він просто ідеальний, а ще за такою приємною ціною. Тут всі алкогольні напої недорого коштують. Завжди такий алкоголь можна собі дозволити. Тому не бачу сенсу купувати дорогий привізний, ще й з таким високим акцизом.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014