Як правильно вибрати текстиль?

vikasherback 19 Января 00:36

 Чи потрібно вибирати все в тон один одному, чи можна вибрати різні кольори і досягти гармонії? Ми склали список з 6 найважливіших, на наш погляд, правил розумного поєднання текстилю в інтер'єрі. Що потрібно комбінувати, а не обов'язково читайте нижче.

Комментарии (1)
vikasherback 19 Января 00:38 #

Ось деякі рекомендації якщо ви придивитеся ось https://optzakupka.com.ua/kovdry-optom ці деталі текстилю. Головний колір в інтер'єрі

Гармонійний і плавний монохром в інтер'єрі сьогодні знаходить друге дихання завдяки тренду на мінімалізм. Прагнення до простоти як основа мінімалізму простежується в інтер'єрах, оформлених у різних варіаціях одного головного кольору. А ще цей прийом дозволить освіжити простір та надати йому нотки шляхетності.

Як вибрати текстиль для такої кімнати? На перший погляд може здатися досить придбати все в одному кольорі – модний дизайн інтер'єру готовий, що може бути простіше. Але тоді є варіант зробити кімнату нудною і позбутися додаткових граней у монохромному інтер'єрі – його родзинки. У таких приміщеннях працює принцип: не можеш урізноманітнити колірну гаму, розбавивши фактури. Увімкніть шовк, оксамит і льон у текстильну картину інтер'єру – наприклад груба фактура оббивки дивана в тандемі з гладкими шторами – і ви отримаєте багатогранний мінімалістичний дизайн. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014