Порадьте хорошого репетитора з англійської мови

Василий911 8 Февраля 11:00

Всім привіт! Хочу знайти для свого 9 річного сина хорошого репетитора з англійської, бо знання що даються в школі, не достатні. Буду вдячний, якщо порадите хорошого репетитора з англійської, бажано онлайн. 

Комментарии (3)
Пушкарева 8 Февраля 11:04 #

Моя дочка дуже погано знала англійську, і я вирішила, що без репетитора тут точно не обійтись. Мені сама викладачка зі школи порадила чудового репетитора, з яким моя дитина працює тривалий час, і рівень англійської виріс в рази. 

Василий911 8 Февраля 11:06 #

Ось і мій син дуже вже погано знає англійську, а в сучасному світі без неї нікуди. Хотілось би дійсно хорошого репетитора, який дає знання та перевірений. Залиш мені, будь ласка, посилання на сайт репетитора, я ознайомлюсь з послугами та цінами. 

Пушкарева 8 Февраля 12:33 #

Перейди за посиланням https://english-for-kids.com.ua/ і ти потрапиш на сайт репетитора з англійської. Хочу зазначити, що перше заняття абсолютно безкоштовне, і дасть змогу побачити як саме працює репетитор з дитиною. Заняття проходять в легкій ігровій формі, тому моя донька завжди з нетерпінням чекає кожне заняття, а потім ділиться зі мною тим, що вивчила. Тому раджу з упевненістю саме репетитора Юлію, вона дуже грамотна, і добре ладнає з дітьми.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014