Лікування зубів на Позняках

Worklife 9 Февраля 10:14

Друзі, допоможіть порадою! Де на Позняках можна отримати якісне та недороге лікування зубів? Чи можете ви порекомендувати хорошу стоматологічну клініку?

Комментарии (8)
Trask 9 Февраля 10:45 #

Звісно, я можу порадити клініку WhyDR Вайдер. Там на вас чекає найсучасніша та професійна стоматологія Позняки https://wdr.com.ua . Вам нададуть індивідуальний підхід та виконають всі необхідні процедури, щоб ваші зуби були здоровими та красивими. На сайті клініки ви можете ознайомитись з доступними процедурами та замовити візит до лікаря. Звертайтеся до них і не пошкодуєте!

Margaritta 3 Марта 07:29 #

Підкажіть, де у Києві одноетапна імплантація зубів можлива?

Oliviya 3 Марта 08:05 #

Надійніше за усе до стоматології Осадчого у Києві звертатися. Саме тут https://osadchyclinic.com.ua/implantaciya/one-stage-implantation/ надають якісні послуги. Адже одноетапна імплантація зубів виконується досвідченими фахівцями. І усе за один візит до клініки. Тому не зволікайте. До речі, ця стоматологія працює без вихідних.

ElinkaVasina 3 Марта 11:19 #

Можливо буде корисним, в Медтехніці є не лише товари для здоров'я, я й медичні товари для професійного користування - можна знайти та замовити стоматологічний інструмент https://www.medtechnika.com.ua/ua/stomatolohichnyi-instrument/ тут для догляду та проведення процедур. Якісні і функціональні товари - користуюсь, регулярно роблю в них замовлення.

Egorov 22 Марта 09:52 #

Також шукаю, де можна зуби якісно полікувати.

valdis 5 Апреля 17:53 #

Margaritta:

Підкажіть, де у Києві одноетапна імплантація зубів можлива?

 Куди ви звертались?

valdis 5 Апреля 17:54 #

Теж треба імплант ставити, дуже боюсь..

Iri545654 5 Апреля 18:01 #

Якщо цікавить, можу порекомендувати Vix Clinic. Вони мають великий досвід у проведенні імплантації зубів та використовують сучасні методи та технології. Також на їхньому сайті можна знайти детальну інформацію про етапи імплантації зубів. Там пояснюється процедура, починаючи від підготовки до самої імплантації і післяопераційного періоду. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014