Куріння електронок Ельф бару

Worklife 5 Февраля 23:29

Привіт, спільното! Чи не могли б ви поділитися своїми враженнями від куріння електронок Ельф бару? Якщо ви пробували, розкажіть, які смаки вам сподобалися найбільше і чому. Чи відчуваєте ви різницю порівняно із звичайними сигаретами? Чекаю на ваші коментарі та враження!

Комментарии (3)
Trask 5 Февраля 23:48 #

Привіт усім! Мені подобається Elf bar 10000 за його насичений смак та гладеньку затяжку. Ці сигарети дійсно допомогли мені відмовити від традиційного куріння. Ідеальний вибір для тих, хто шукає альтернативу. І, звісно, я завжди замовляю їх у вейп шопі SMOKE, де обслуговування на висоті, а доставка швидка та надійна.

Борюсик 9 Февраля 18:21 #

А ще які варіанти можете запропонувати?

Панировка 9 Февраля 19:39 #

А що тут пропонувати? Вам варто обрати для себе нормальний вейп або под-систему для вейпингу, а вже потім замовляти ці пристрої в магазинах. Дивіться, ось є такий магазин https://drsmoke.org/ua/pod-sistemy/odnorazovye/ де є одноразові вейпи, а також многоразові системи для вейпингу. Я цей магазин добре знаю, постійно замовляю тут щось для себе.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014