ищу компанию по продаже постельного белья

jonatanswift 19 Июля 2023

Вітаю, всіх учасників форуму! Шукаю компанію, яка спеціалізується на продажу постільної білизни з українськими виробниками. Я хочу підтримати місцеві підприємства та купувати товари вітчизняного виробництва. Мені цікаві комплекти з різних матеріалів, дизайнів та розмірів. Якщо у вас є рекомендації або інформація про такі компанії, прошу поділитися. Буду вдячний за будь-яку корисну інформацію та поради!

Комментарии (6)
Дениска1 24 Июля 2023 #

Магазин чоловічих піжам з натуральних тканин - це місце, де я завжди знаходжу ідеальний комплект для здорового і комфортного сну. В https://leglo.ua/collections/cholovichi-pizhami пропонуються чоловічі піжами з якісних тканин, які не тільки приємні на дотик, але і забезпечують оптимальну температуру під час сну. Це особливо важливо для моєї здоров'я і настрою. Я завжди радий, коли маю можливість замовити в Leglo якісні і стильні піжами, які роблять мої вечори ще більш комфортними.

Панировка 26 Июля 2023 #

Мне тоже надо текстиль прикупить оптом

Патриция 26 Июля 2023 #

Так в чем же дело, есть классный украинский комбинат Текстиль Контакт https://tk-company.com.ua/ у них можно зщаказывать текстиль разного формата. Есть и постельное белье, и полотенца, и шторы с карнизами. В общем, ассортимент впечатляет, цены тоже приятные. Есть возможность заказывать оптом - там вообще по минималке отдают.

Danya1 10 Августа 2023 #

Актуальный вопрос.

Почитаю вместе с вами рекомендации.

Danya1 10 Августа 2023 #

Патриция:

Так в чем же дело, есть классный украинский комбинат Текстиль Контакт у них можно зщаказывать текстиль разного формата. Есть и постельное белье, и полотенца, и шторы с карнизами. В общем, ассортимент впечатляет, цены тоже приятные. Есть возможность заказывать оптом - там вообще по минималке отдают.

Дорого у них?

Как по качеству?

Доставляют быстро?

Krasotochkaa 10 Августа 2023 #

Я постільну білизну замовляю у цьому https://le-vele.com.ua/ua/postelnoe-bele/ інтернет-магазині.

Задоволена.

Недорого та доставляють швидко.

Подивіться і ви там.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014