Порадьте доводчики для шафи купе

jideken 15 Апреля 22:23

Добрий день! Потрібна порада від досвідчених користувачів шаф-купе. Я встановлюю новий гардероб у своїй кімнаті і хочу обладнати його доводчиками. Але вибір такий широкий, що не можу визначитися. Які доводчики для шафи купе вважаєте найкращими за функціональністю та якісними? Дякую за пораду!

Комментарии (2)
Klaron 15 Апреля 22:24 #

Я нещодавно встановив доводчики в свою шафу купе, і вони просто чудові! Обрав комплект від Alustar, і не жалкую про свій вибір. Перш за все, вони дуже плавно і тихо закривають дверцята, навіть якщо вони важкі. Це дуже зручно, особливо вночі, коли хочеш уникнути шуму. Крім того, вони надійні і добре тримаються в час користування. Рекомендую Alustar без сумнівів!

Koyot 15 Апреля 22:24 #

Теж замінив старі доводчики на нові в моїй шафі купе, і різниця просто вражає! Обрав модель від Alustar, і можу сказати, що вони дійсно добре виконують свої функції. Дверцята закриваються без шуму, плавно і беззастережно. Ще один плюс - вони дуже прості в установці, не потрібно було запрошувати майстра. Так що, я впевнений, що Alustar - це правильний вибір для тих, хто шукає якісні доводчики для шаф-купе.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014