Імміграційний юрист

Josef 29 Февраля 15:09

Привіт, я в пошукі імміграційного юриста для консультації з процесу. Чи може хтось порекомендувати досвідченого юриста або фірму?

Комментарии (4)
Lorix 29 Февраля 15:21 #

Вітаю, ваше питання доволі часто зустрічається на форумах, я можу сказати що при виборі імміграційного юриста , зверніть увагу на його досвід, репутацію та спеціалізацію. Рекомендується шукати фахівців, які мають успішне напрацювання у сфері імміграції та позитивні відгуки від клієнтів. Крім того, важливо з'ясувати, чи має Імміграційний юрист досвід у вашій конкретній ситуації та чи надає він індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Josef 29 Февраля 15:25 #

Дякую, що допомогли мені з моїм питанням.

petjadya 14 Апреля 19:23 #

Ще якихось юристів порадьте в Києві, будь ласка

Панировка 14 Апреля 19:24 #

Ви в якому районі шукаєте таку фірму? Чи ви хочете консультацію онлайн? Я знаю одну непогану юридичну контру в Києві, називається НАУМЕНКО та ПАРТНЕРИ Тут можна отримати грамотну консультацію юриста з будь-яких правових питань. Також в них в штаті є економісти, бухгалтери, фахівці по кошторисам тощо. Тобто, можна приходити з будь-якими питаннями до них, вони зможуть все вирішити найкращим чином. Це дійсно класна компаня для співробітництва.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014