Торт "Баунті"

Автор: 25092010 22 Сентября 2014
Торт \
Тісто: 150 г масла, 1 жовток, 100 г цукру, 1 пакетик порошку до випічки, 2 ст.л. какао, 1 скл. муки.
Начинка: 6 білків, 1 скл. цукру, 200 г кокосової стружки, 2 ст.л. крохмалю.
Крем: 200 г масла, 4 ст.л. згущеного молока, цедра 0,5 лимона.
Глазур: 2 ст.л. масла, 3 ст.л. цукру, 2 ст.л. какао, 2 ст.л. сметани.

Змішати жовток, цукор, масло, додати муку змішану з порошком для випічки та какао. У форму для торта покласти 2/3 тіста, розрівняти. 1/3 покласти в морозилку.
Для начинки збити білки з цукром на густу піну(таку, як на безе).Додати кокосову стружку, викласти на тісто. Зверху потерти 1/3 тіста з морозилки. Пекти 45 хв. при температурі 180 С. Вистудити.
Для крему трішки збити масло, додати згущене молоко і цедру лимона.
Для глазурі всі інгредієнти покласти в посуду і поставити на вогонь, щоб все стало однорідною рідиною.
Перемастити торт кремом і залити глазурю(глазур нехай трішки остигне, щоб не потік крем).
Смачного.
85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014