Маринований буряк

Автор: Oksana_sadova 6 Декабря 2016
Маринований буряк
Маринований буряк  - це  дуже смачна закуска.
Його  можна використовувати як гарнір до м’ясних страв і для приготування вінегретів.

Ингредиенты

  • буряк 600-800 г.
  • цибулина ріпчаста 2 шт.
  • зубчики часнику 1-2 шт.
  • пучок петрушки
  • Маринад:
  • холодна кипячена вода 500 мл.
  • цукор 70 г.
  • сіль 1 ст. л.
  • оцет 9% 100 мл.
  • олія 100 мл.
  • зерна коріандра 1 ч.л.
Буряки помийте, загорніть у фольгу,запікайте при температурі 180С приблизно годину. Коли буряк охолоне, почистіть його та наріжте кільцями.
Цибулю почистіть та наріжте півкільцями, додайте до буряка.
Туди ж додайте подрібнену петрушку.
Для маринаду всі інгредієнти перемішайте(кипятити нічого не потрібно) і 
залийте буряк з цибулею.Поставте в холодильник на добу.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 6 Декабря 2016
# +1

Так, це дуже смачно, їм  класно прикрашати святкові страви

Oksana_sadova 6 Декабря 2016
# 0

Дякую ЖеняО, я щось навіть і не подумала,ним точно можна прикрасити святкові страви, ефектно і корисно

gutka 6 Декабря 2016
# +1

чудова закусочка, і я обожнюю все, що з бурячком)))

Oksana_sadova 6 Декабря 2016
# 0

Рекомендую, дуже смачний вийшов

Zmeychka 6 Декабря 2016
# +1

Яркая и вкусная закусочка!

Oksana_sadova 6 Декабря 2016
# 0

Яна,дякую

richinna 6 Декабря 2016
# +1

Люблю маринований буряк

Oksana_sadova 7 Декабря 2016
# 0

Я також

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014