Паста з сьомгою в вершковому соусі

Автор: richinna 20 Февраля 2016
Паста з сьомгою в вершковому соусі
Нереально смачна страва! Готується дуже просто і швидко, а результат і смак- запаморочливий! 
Я раніше не могла зрозуміти,як можна їсти морепродукти з макаронами чи пастою, не поєднувалося це все в мене ніяк, але зараз.... їли б і їли ))) Треба просто один раз приготувати і спробувати.
Можна навіть брати червону рибу солену в домашніх умовах.

Потрібно на 3 порції:

  • Паста 300-400 г
  • Оливкова олія 25 г
  • Вершкове масло 20 г
  • Часник 1 зубчик
  • Сьомга слабосолена або холодного копчення 300 г
  • Італійські або прованскі трави 1 ч.л.
  • Вершки 20% 150 мл
  • Сир 150 г
Поставити воду на пасту чи макарони,підсолити і варити пасту за інструкцією.
Поки вариться паста... Сьомгу без шкіри і кісток порізати на кубики. 
В сковороді прогріти оливкову олію з вершковим маслом і розчавленим часником. Як тільки часник віддасть аромат,його потрібно викинути.
Викласти в сковороду порізану сьомгу. 
В мене сьомга холодного копчення,хоча не дуже з яскравим ароматом, щось більше подібна до слабосоленої.
Смажити сьомгу в маслі 3-4 хвилин,на повільному вогні.
Додати до сьомги трави, влити вершки та перемішати.
Потримати на вогні  помішуючи сьомгу у вершковому соусі ще 1-2 хвилини,щоб вершки почали гуснути. 

Сіль до соусу з сьомгою не додаємо,тому що риба вже солена!!!
Викласти пасту на тарілку,зверху полити вершковим соусом з сьомгою та посипати тертим сиром. 
В ідеалі,має бути пармезан,але я більше люблю українську моцареллу, і перемішати макарони з соусом і посипати сиром. 
Подавати пасту з соусом і сьомгою гарячою,щей бажанно на прогрітих тарілках. 

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Февраля 2016
# 0

Гениально! Я, курица,  всё так усложняла! И рыбу малосольную использовать не додумалась, а свежая у нас сейчас редко бывает -"кусается", наверно. Обожаю такие быстрые, но  козырные рецепты! Иннуш,

richinna 21 Февраля 2016
# 0

Спасибо,моя Конотопская Фея! Да,рыбку можно брать любую,даже домашнего засола, но если очень соленная можно и пасту не солить при варке и прежде чем подать,все хорошо вымешать с пастой! Так это блюдо в Италии и подается,это я просто для фото сверху все выложила.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014