"П'яна картопля"

Автор: richinna 17 Июля 2018
\
Пропадала, якось у мене дрібна молода картопля і пиво... )))

Потрібно:

  • Картопля молода дрібна 1
  • Пиво живе 500
  • Сіль, спеції, часник
  • Олія для смаження
Картоплю аимити щіткою і відварити в пиві 7 хвилин. Злити пиво і дати картоплі підсохнути. Налити в широку сковороду олію і викласти картоплю в один шар. Підсмажити з однієї сторони.
Підкинути, щоб картопля перевернулась на другий бік і підсмажилась. Додати сіль, спеції і часник, вимкнути вогонь.
Викласти картоплю відварену в пиві і підсмажену на тарілку. Прикрасити мікрозеленню або свіжою зеленню. 
Смачного! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014