Молода картопля запечена в кефірі

Автор: richinna 31 Мая 2016
Молода картопля запечена в кефірі
Проста,але смачна страва з простих продуктів та з мінімальною кількістю жиру.

Потрібно:

  • Картопля молода 600 г
  • Кефір(кисле молоко) 150 г
  • Спеції для картоплі 1 ч.л.
Картоплю відварити у підсоленній воді до напівготовності. Злити воду та порізати молоду картоплю на часточки.
Кисле молоко змішати зі спеціями,спеції можуть бути будь які.
Форму для запікання змастити олією. 
Картоплю змішати з кефіром та викласти у форму в один шар. Запікати молоду картоплю в кислому молоці при 180 град. 40 хвилин.
Також можете запекти молоду картоплю в кефірі разом з курочкою
Все просто і смачно з корисною і мінімальною кількістю інгредієнтів. 





Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 31 Мая 2016
# 0

Я б ще додала соєвого соусу)))

richinna 1 Июня 2016
# 0

соусом я зверху поливаю,вже готову картоплю.

lakshmi 1 Июня 2016
# 0

Очень вкусно Инночка!  Я когда-то так запекала картошечку. Так, пока купить молодую картошку!

richinna 1 Июня 2016
# 0

Спасибо,Лика! у меня еще старой картошки пол ведра,но молоденькой тоже хочется)))

konfairy 10 Июня 2016
# 0

В воскресенье у меня — пикник, твоя картошка  - приглашена, отчитаюсь!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014