Лечо з яйцем

Автор: richinna 4 Сентября 2016
Лечо з яйцем
Ситна страва з лечо, яйцями та м'ясом, яку можна приготувати на основі лечо по-угорськи або відкривши взимку баночку лечо"Глобус"

Потрібно:

  • Лечо 0,5 л
  • Яйця курячі 4 шт.
  • Сметана 100 г
  • М'ясо (шовдарь) 100 г
  • Олія,вершкове масло по 1 ст.л.
  • Зелень за смаком
Сковороду змастити вершковим маслом з олією,викласти в сковороду лечо. 
Додати нарізане м'ясо,сосиски чи ковбаски.
Перемішати та тушкувати на повільному вогні 3-5 хвилини,щоб рідина випарувалася на половину.
Курячі яйця змішати зі сметаною.
Взбити вінчиком до однорідності.
Вилити до лечо з м'ясом яйця зі сметаною 
та перемішавши довести яйця до готовності. 
Головне не пересмажити яйця,вони мають бути як в омлеті соковитими та вологими.
Порізати петрушку або іншу улюблену зелень. 
В мене петрушка зберігається таким способом. 

Посипати лечо з яйцями та м'ясом зеленню та одразу подавати. 







Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 4 Сентября 2016
# 0

Смачно! Смачно! Смачно!

richinna 4 Сентября 2016
# 0

і швидкоДякую,Ксюша!

Ксюша 4 Сентября 2016
# 0

Ага, я і на обід таку смакоту полюбляю

konfairy 5 Сентября 2016
# 0

І я теж! Мені ще у дитинстві таке робили, правда, чомусь з макаронками. Вибачте, а шо це таке "шовдарь"? Чіє це м'ясо? 

richinna 5 Сентября 2016
# 0

це на Закарпатті так називається свиняча ляшка приготовлена за їхніми секретами я робила лечо саме з нею

Oksana_sadova 5 Сентября 2016
# 0

Смакота

richinna 5 Сентября 2016
# 0

Дякую!

lakshmi 5 Сентября 2016
# 0

Очень вкусно! В зимне-весенний период и я так делаю, используя некоторые заготовки, в том числе и своё лечо

richinna 5 Сентября 2016
# 0

яйца я очень редко жарю... но в таком сочетании мне очень понравилось! Невестка наша на Закарпатье готовила, взяла на вооружение,как и лечо.

lakshmi 5 Сентября 2016
# 0

Я жарю тоже редко, мы сейчас всей семьёй стараемся меньше жареного есть. Картошку жареную я уже больше года не ела и не готовила, никаких жареных пирожков, лепёшек и т.д. Или тушу или запекаю в духовке.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014