Рогалики з повідлом

Автор: richinna 13 Февраля 2016
Рогалики з повідлом
Такі рогалики можна випікати і великими і маленькими. Якщо сформувати рогалик таким способом,начинка ніколи не витече.

Птрібно:

  • Тісто сирне 1 порція
  • Повідло 400 г
Розкачати кусок тіста в довгий пласт.
Один край прорізати ножем,як на фото. 
На інший ширший край викласти повідло.
Загорнути рогалик.
Кінець має бути знизу рогалика.
Випікати рогалики при 180 градусів.
Змастивши рогалики жовтком з молоком.
Смачні рогалики з повідлом з сирного тіста








Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 14 Февраля 2016
# +1

Не рогалики, а загляденье!

richinna 14 Февраля 2016
# 0

Спасибо,Лика!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014