Морквяний кекс

Автор: Oksana_sadova 11 Марта 2017
Морквяний кекс
Сьогодні спробувала морквяний кекс: дуже смачно вийшло. Замість родзинок та горіхів можна додати заморожені фрукти.

Ингредиенты

  • морква 2 шт.
  • олія рафінована 1\2 стакан(-a, -ов)
  • цукор 1\2 стакан(-a, -ов)
  • яйця 2 шт.
  • борошно 1 стакан(-a, -ов)
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • імбир мелений 1 ч.л.
  • мускатний горіх 1 ч.л.
  • горіхи
  • родзинки
  • цукрова пудра
Збити яйця з цукром.Додати олію, натерту на дрібну терку моркву, добре вимішати, додати борошно з розпушувачем, спеції, горіхи та родзинки.Знову перемішати.
Вилити тісто у форму.
Випікати при 180-190С - 35-40 хвилин. 
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 11 Марта 2017
# 0

Мені теж дуже подобається морква у випічці! І колір гарний, кекс наче сонечко!

Oksana_sadova 11 Марта 2017
# 0

Я такий кекс перший раз спробувала , перед тим пекла морквяне печиво, щось не дуже, а від цього кексу в захваті

konfairy 11 Марта 2017
# 0

А ще я з моркви начинку солодку робила по рецепту  Інни https://www.chef.com.ua/index.php/recepty/vipechka/solodki-pirizhki-z-morkvoyu-i-soloni-z-kapustoyu-pirozhki-sladkie-s-morkovyu-i-s-kapustoj-6837.html#.WMQ84G-LSM8. 

Zmeychka 13 Марта 2017
# 0

Oksana_sadova 13 Марта 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014