Сирник з полуничним желе

Автор: gutka 12 Июня 2018
Сирник з полуничним желе
На завершення полуничного сезону пропоную приготувати дуже смачний і простий у приготуванні сирник з полуничним желе - поєднання білого і червоного. 

Ингредиенты

  • Для основи:
  • пісочне печиво 200 г.
  • Для сирної маси:
  • сир кисломолочний 350 г.
  • яйця 2 шт.
  • цукор 4-5 ст. л.
  • пачка пудингу 40 г.
  • молоко або вершки 100 мл.
  • Для полуничного желе:
  • полуниця 0,5 л.
  • цукор до смаку
  • пачка полуничного або лимонного желе
  • вода 60-80 мл.
Форму для випікання розміром 20см на 20 см вистелити папером для випічки.
На дно форми щільно викласти пісочне печиво (у мене "До кави")
У глибокій мисці ретельно перемішати сир з цукром, пудингом, яйцями та насамкінець вилити молоко або вершки.
Особливо збивати масу не потрібно! аби при випіканні сильно не виросла, а пізніше опала.
Просто перемішати до утворення однорідної маси.
Сирною масою залити печиво і відправити запікатись у розігріту до 170 градусів духовку на 35-40 хв.
Готовий сирник залишити до повного охолодження.
Желе (у мене лимонне) розвести у невеликій кількості  гарячої води.
Полуницю з цукром за допомогою блендера збити в пюре і поступово, додати розчинене у воді желе.
Вилити полуничне желе на охолоджений сирник. Десерт поставити у холодильник щонайменше на 8 годин.
Готовий десерт можна декорувати шматочками ківі, чи полуниці. Також дуууууже смачно зі збитими вершками.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 12 Июня 2018
# +1

Дуже гарний сирник. А який пудінг Ви використовували? Ванільний, чи якийсь інший?

gutka 12 Июня 2018
# 0

у мене сметанковий,але ванільний також буде ідеально))

SvetlanaAnikanova 13 Июня 2018
# 0

Дякую.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# +1

Дуже гарний

gutka 12 Июня 2018
# 0

Дякую було смачно, рідні просили повторити, бажано подвійну порцію))

lakshmi 13 Июня 2018
# 0

Классный десерт Катюша!

gutka 13 Июня 2018
# 0

Спасибо большое))) 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014