Запіканка із цвітної капусти (карфіола) з фаршем

Автор: NatalkaVu 5 Октября 2016
Запіканка із цвітної капусти (карфіола) з фаршем
Така от запіканочка вийшла із цвітної капусти, яєць та фаршу

Ингредиенты

  • Фарш свинний 500 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Капуста цвітна 1 суцвіття
  • Яйця курячі 4-5 шт
  • мука цільнозернова 1 ст.ложка
  • Молоко 100 мл
  • Сир твердий 100 г
  • Сіль, перець за смаком
Цибулю порізати на кубики, додати до фаршу, посолити-поперчити, добре вимішати. Можна додати також зелень, яку любите. Деко змастити олією і викласти  фарш на дно.
На фарш викласти відварені в солоній воді суцвіття цвітної капусти.
Зверху знову трошки солі-перцю.
В мисочці змішати яйця, молоко, цільнозернову муку і, звичайно - сіль-перець!
Залити всю композицію яєчною сумішшю і зверху натерти смачний твердий сир.  Запікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Результат на тарілці. Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 5 Октября 2016
# 0

, традиційно готую з картоплею! А тут зміна одного інгрєдієнта на капусту з яйцем і нова страва 
Дякую за рецепт 

NatalkaVu 7 Октября 2016
# 0

І дієтичніше!

richinna 5 Октября 2016
# 0

Смачна страва!

NatalkaVu 7 Октября 2016
# 0

Дуже смачно, і  приправити  спеціями, які любиш!

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

Идеальное блюдо на ужин!

NatalkaVu 7 Октября 2016
# 0

А если останется с ужина — можно и наработу в коробочке. Я брала, всем понравилось...

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014