Осінній омлет

Автор: Tanyouha 30 Октября 2009
Осінній омлет

Смачненький омлет на сніданок.

Ми беремо: 
1 — середній баклажан
1 — цибулину
1 — морковку
2 — середніх помідори
1 — середній перець4 — яйця
— сіль, перець, зелень

Все ріжимо на квадратики, а моркву тремо не великій терці.

І робимо наступне:
спочатку тушимо цибульку, потім додаємо моркву
коли стушиться, додаємо баклажан накривємо кришкою
і також тушимо майже до готовності, після чого
додаємо помідори і перчик, посолити, поперчити, перемішуєм, 
накриваємо кришкою і ще трошки тушимо,
а за той час
збиваємо чотири яйця, заливаємо овочі накриваємо і
жаримо до готовності.

Щоб омлет добре приготовився треба його розрізати

на 2 вбо 4 куски, і ще накрити кришкою на 2-3хв.

Після чого посипати сиром і заленню,
накрити кришкою і зняти з вогню.
(в начинку омлета, ще можна додати і гриби, і ковбасу чи сосиски)
СМАЧНОГО!!!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
iron_berry 30 Октября 2009
# 0
Баклажанная икра с яйцом Может быть
Ксюша 30 Октября 2009
# 0
секрет с разрезанием, для меня новинка — возьму на вооружение! спасибо голосуем
Ibra (Любимая чашечка) 30 Октября 2009
# 0
Вот этот рецептик в моем вкусе всего и побольше +5
Сан Саныч 31 Октября 2009
# 0
Да-блюдо просто классИ -тарелочки мне понравились.Очень НАУЧНО выглядят
Tanyouha 31 Октября 2009
# 0
Всiм дякую!!!Готуйте i приtмного апетиту
Надюшище 31 Октября 2009
# 0
О, вот, что я мужу приготовлю! Вам спасибо!
Tanyouha 31 Октября 2009
# 0
Наздоров"я
Марфа 10 Июня 2010
# 0
Это как начинка для пиццы!!!!Очень вкусно!
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014