Пиріг з начинкою із сиру та гарбузового пюре

Автор: gutka 22 Сентября 2016
Пиріг з начинкою із сиру та гарбузового пюре
У мене сьогодні смачний та ароматний сирник з додаванням гарбуза на шоколадній основі.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • масло вершкове 125 г.
  • борошно пшеничне 280-300 г.
  • какао темне 2 ст. л.
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • цукор 4 ст. л.
  • яйце 1 шт.
  • Для начинки:
  • сир домашній 500 г.
  • яйця 2-3 шт.
  • цукор 3/4 скл.
  • гарбузове пюре 1/2 скл.
  • кориця мелена 0,5 ч
  • крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
Просіяне борошно з розпушувачем,  какао, цукром  і вершковим маслом (кімнатної температури!) помістити в миску й за допомогою вилки перетворити в крихту. Додати яйце і вимісити пісочне тісто.
Важливо щоб какао було гарної якості.
Тісто розкачати. Я це роблю на пергаменті, потім легше переносити тісто у форму.
Перенести у форму (діаметр 26 см.), формуючи бортики.
Гарбузове пюре: шматочки гарбуза готую в пароварці, зварений гарбуз  перетворюю на пюре за допомогою блендера.
Сир гарно перетерти через сито або за допомогою картоплем'ячки. У глибокій мисці змішати домашній сир, крохмаль, цукор, гарбузове пюре і яйця. 
Викласти сирну начинку на тісто.
Пиріг випікати в духовці протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Подавати до столу зі згущеним молоком.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 22 Сентября 2016
# +1

Смакота! Шкода, що в моїй сім"ї, тільки гарбуз люблю я, з нього можна стільки смакоти приготувати

gutka 22 Сентября 2016
# +1

Я його колись, давно,  також не любила. Перший урожай весь просто згнив, бо я крім каші нічого незнала готувати....А потім помаленько всіх навчила його їсти. Додаючи пюре у тісто воно стає неймовірно пухким і гарного кольору, а на смак не чути. Мої улюблені булочки:

richinna 22 Сентября 2016
# 0

Ксюша 23 Сентября 2016
# 0

Oksana_sadova 23 Сентября 2016
# 0

Булочки  чудові Та чоловік тільки бачить , що я принесла гарбуз до хати і тут починається доставання що я буду з ним  робити,

richinna 22 Сентября 2016
# 0

Ксюша 23 Сентября 2016
# +1

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014