Нутові млинці з гарбузом

Автор: gutka 1 Октября 2016
Нутові млинці з гарбузом
А в мене сьогодні млинці з нутового борошна, що не містить глютену, зі смачною начинкою з гарбуза та сиру. За рецепт дякую Світлані.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • борошно нутове 100 г.
  • куркума 0,5 ч.л.
  • яйце 1-2 шт.
  • молоко 300 мл.
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • Для начинки:
  • гарбуз (м'якоть) 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • олія 2 ст. л.
  • гілочка розмарину
  • сир твердий 60-80 г.
  • Крім того:
  • вершкове масло 1 ст
  • сир твердий 50 г.
Борошно просіяти до миски, змішати з куркумою.
Нутове борошно я купую в інтернет магазині здорового харчування. Моя спроба, вдома змолоти нут, була не вдалою.
Додати молоко, яйце, олію та сіль. Гарно все перемішати і залишити на 30 хвилин.
Підготувати начинку: цибулю нарізати дрібно.
Гарбуз нарізати маленькими кубиками.
На сковорідці розігріти олію, додати цибулю і гілочку розмарину, смажити до прозорості цибулі. Розмарин дістати. Додати гарбуз і час від часу помішуючи готувати до м'якості гарбуза. Насамкінець приправити гарбуз сіллю та перцем.
З приготовленого тіста насмажити тоненькі млинці.
Для начинки, крім гарбуза натерти сир.
(я використала сир моцарелла, але не кульками, а твердий).
Загорнути начинку (по ложці гарбуза і тертого сиру) в млинці "конвертиком" : 
Далі млинці потрібно на декілька хвилин відправити у духовку. Форму змастити вершковим маслом, викласти млинці, які зверху присипати тертим сиром. Запікати при температурі 170-180 градусів декілька хвилин, до розтоплення сиру.
Подавати до столу теплими.
Смачного)
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Октября 2016
# 0

Дуже апетитні млинці, і впевнена щей корисні

gutka 1 Октября 2016
# 0

Звісно корисні, на смак мені більше сподобались теплими. А ще, я не думала, що тільки з нутового борошна, можна приготувати такі тоненькі млинці. 

richinna 1 Октября 2016
# 0

А що за Світлана? Ми її знаємо?

gutka 1 Октября 2016
# 0

Вона працює в Італії і часто ділиться своїми рецептами, тільки на іншому сайті.  А ще вона просто гарна людина.

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Катя, такие аппетитные твои блинчики, захотелось угоститься!

gutka 2 Октября 2016
# 0

Дякую, із задоволенням пригостила б)))

Zmeychka 2 Октября 2016
# +1

Такие тонюсенькие блинчики! Отличный рецепт!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014