Запечені овочі в маринаді

Автор: Oksana_sadova 13 Августа 2018
Запечені овочі в маринаді
Запечені овочі - ідеальне блюдо для пікніка або на святковий стіл. Овочі в духовці самі по собі смачні, але з маринадом вони виходять надзвичайно смачні.

Ингредиенты

  • болгарський перець 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник(зубці) 3 шт.
  • оцет 9% 1 ст. л.
  • соєвий соус 2 ст. л.
  • Кабачок 1 шт.
  • олія 4 ст. л.
  • Баклажан 1 шт.
Всі підготовлені овочі ретельно миємо і очищаємо, а потім нарізаємо великими шматочками.
Часник очищаємо і подрібнюємо  в миску.  Туди ж додаємо олію, оцет і соєвий соус. Все ретельно перемішуємо.
Овочі заливаємо  маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі. Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.
Деко застеляємо  пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин. 
Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014