Рисова каша зі смаколиками

Автор: richinna 21 Мая 2016
Рисова каша зі смаколиками
Рисова молочна каша з вкусняшками)))
Рисова каша приготовлена таким способом ніколи не пригорить, її смак буде нагадувати смак рисової каші з дитячого садочку... а так називаємий "топпінг" зробить її ще смачнішою і кориснішою.

Для рисової каші:

  • Рис (рисова січка) 1 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Молоко 2-3 скл.
  • Сіль 1 дрібка
  • Цукор 1 ст. л.
  • Масло вершкове 2 ст. л.
Рис,краще круглий) або січку промити 1 раз, залити водою, посолити та варити до напівготовності 5 -7 хвилин. 
Відкинути рис на сито, щоб стекла вода. 


Закинути рис назад в каструлю (краще товстостінну або з товстим дном,яка добре тримає тепло), залити молоком та поставити на повільний вогонь.
Коли рис з молоком закипить, додати цукор та варити рисову кашу ще 3-5 хвилин,помішуючи. 

Далі кашу потрібно вимкнути,додати вершкове масло та накрити кришкою. 

Залишити каструлю з рисовою кашою на 10-15 хвилин,щоб вона доготувалася)))

Для топпінга потрібно:

  • Родзинки 1-2 ст.л.
  • Цукати 1 ст. л.
  • Горіх грецький 1 ст. л.
  • Яклуко 1 шт.
  • Вершкове масло 1-2 ст. л.
  • Цукор 1-2 ст. л.
  • Мед по 1 ч.л.
  • Кориця за смаком
Взагалі-то для смаколиків можна брати все, що любите чи маєте в хаті.
Грецький горіх потрібно подрібнити.
Яблуко очистити і порізати на кубик.
Вершкове масло розтопити з цукром на сковороді.
Дати цукрові трішки закарамелізуватися.
Додати яблуко, посипати корицею та тушкувати у вершковій карамелі 3 хвилини.
Додати до яблук- цукати,горіх та родзинки. 
Тушкувати помішуючи ще 3 хвилини.
Ось такою стає каша,коли настоїться! В мене 2 склянки молока. 
Кількість молока залежить від того,якої густоти Ви бажаєте рисову кашу. 
Викласти кашу в тарілку, додати мед та смаколики. 








Смачного і Доброго Вам ранку!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014