Угорські лангоші із сиром

Автор: gutka 20 Сентября 2016
Угорські лангоші із сиром
Вперше спробувала лангоші на Закарпатті. Це дуже-дуже смачно, правда не дуже корисно. Якщо є хлібопічка - то це ще й просто. Сьогодні до пшеничного борошна я додала гречане і цільнозернове - вийшло дуже ароматно.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 200 г.
  • борошно цільнозернове 25 г.
  • борошно гречане 25 г.
  • дріжджі сухі 6 г.
  • сіль 0,5 ч
  • цукор 1 ч.л.
  • тепла вода 125 мл.
  • молоко 50 мл.
  • олія рослина для смаження
  • Для подачі:
  • сметана домашня 100-150 мл.
  • зубчик часнику 1-2 шт.
  • сіль, перець до смаку
  • сушений укроп, базилік, орегано
  • твердий сир 50-60 г
Тісто замісила моя хлібопічка (модель Panasonic SD-2501). У форму для випікання хліба помістити сухі дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор і вилити тепле молоко з водою. Замішувала в програмі для піци 45 хвилин. 
Можна готувати з пшеничного борошна, я дуже люблю додавати пару ложок гречаного.
Тісто дістати, сформувати шар і розділити на 12 рівних частин. 
Сформувати кругленькі "лангоші", в середині тісто має бути тоншим ніж по краях! Смажити на добре розігрітій олії: я беру глибокий, але вузький ковшик, наливаю олію, добре нагріваю і смажу лангоші з обох сторін до золотистої скоринки. Готові лангоші викладати на паперові рушники.
Для подачі підготувати соус зі сметани та часнику: змішати в глибокій тарілці сметану з подрібненим часником й улюбленими травами, до смаку посолити і поперчити.

Подавати до столу з соусом із сметани та часнику. Лангоші намастити соусом і зверху посипати улюбленим тертим сиром. Відразу подавати до столу.
Смачного!
Це дуже смачно)
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 20 Сентября 2016
# +1

але ж деколи хочеться

gutka 20 Сентября 2016
# 0

а особливо коли похолодало.....Дякую)

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# +1

Не дуже корисно, але як смачно і дуже апетитно виглядають

gutka 20 Сентября 2016
# +1

так, вони такі смачнючі....з'їла всі 

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# +1

 я також би не втрималася , це така ж смакота і плакали там всякі дієти

nata0225 20 Сентября 2016
# +1

і  мені хочеться!!! така смакота

gutka 20 Сентября 2016
# 0

Так, це коли думаєш візьму одну, ну дві штучки, а далі рука сама тянеться))))

nata0225 20 Сентября 2016
# 0

О, це про мене, не можу втриматись поки все не з'їм.  

lakshmi 20 Сентября 2016
# 0

Вкусно, но буду держать себя в руках

gutka 20 Сентября 2016
# 0

Ксюша 20 Сентября 2016
# 0

Які гарненькі !
Лангош я із чоловіком іла у Чернівцях, там стоїть одна хатинка на колесах посеред міста, майже така ж відома серед мешканців, як у Київі перепичка ))

nata0225 21 Сентября 2016
# 0

О, я там теж їла їх, і була постійним клієнотом, коли навчалась в Чернівцях.  А зараз як побачила ці чудові  фото то зразу смак згадався. 

gutka 21 Сентября 2016
# 0

Добре, що у нас немає такої хатинки, а то б я була там постійним клієнтом 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014