Фаршировані гриби

Автор: Шостка 3 Июня 2015
Фаршировані гриби
Як приготувати гриби так, щоб їх чудовий смак запам’ятався вам надовго? Дуже просто – страви з грибів смакують ще краще, якщо додати до них плавлений сир ТМ «Шостка». Разом з ним домашні страви набувають нового оригінального вершкового звучання. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Печериці великі 500 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Шинка 50 г.
  • Невеличкий помідор 1 шт.
  • Сир плавлений «Голландський» ТМ «Шостка» 1 шт.
  • Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» 100 г.
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія для смаження
  • Зелень для прикрашання
Приготування:

1. Печериці помити та відділити від ніжок та шапок. Ніжки дрібно нарізати.
2. Цибулю подрібнити. Додати до цибулі подрібнені шинку, грибні ніжки, помідор та обсмажити на рослинній олії. Зняти з вогню, додати сіль, чорний мелений перець. Сир плавлений «Голландський» ТМ «Шостка» натерти на дрібній терці та додати до суміші. Ретельно перемішати.
3. Грибні шапки наповнити приготованою начинкою та викласти у змазану олією форму для випікання. Випікати при температурі 200° 10-15 хв.
4. Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» натерти на дрібній терці. Дістати форму з духовки, злегка посипати гриби тертим сиром та повернути в духовку ще на 5 хвилин.
5. Викласти фаршировані гриби на тарілку, прикрасити зеленню та подавати до столу.

Готуйте власні кулінарні шедеври з ТМ «Шостка» Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014