Пісний міністроне

Автор: Oksana_sadova 28 Ноября 2016
Пісний міністроне
Пропоную в піст приготувати  смачний суп, який дуже смакує моїй родині - пісний міністроне. Зимою я готую такий суп із заморожених овочів, кабачки і перець спеціально заморожую для цієї зупки. 

Ингредиенты

  • перець болгарський 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • кабачок 1 шт
  • квасоля консервована (банка) 1 шт.
  • помідори консервовані (банка) 1 шт.
  • макарони 65 г.
  • олія оливкова
  • лист лавровий
  • сіль
  • цедра апельсина

Розігріти у 2-літровій каструлі 2 ст.л. олії, додати дрібно нарізану цибулю і моркву, перець — обсмажувати овочі біля 5 хвилин.
Додати кабачок і помідори,

Як тільки прогріється залити окропом. Посолити і всипати трошки цукру, поперчити, покласти лавровий листок і варити 5 хвилин.
Додати в суп апельсинову цедру, макарончики і промиту квасолю з банки. Варити ще біля 10 хвилин.Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 16 Декабря 2016
# 0

Вкусное и сытное блюдо Я похожий супчик летом готовлю

Oksana_sadova 16 Декабря 2016
# 0

ДякуюЯ спеціально заморожую кабачки і перець , щоб можна було і зимою такий супчик варити

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014