Хочу вступити до ВНЗ у Великій Британії

Longer 28 Сентября 2023

У мене виникла досить термінова проблема. Я хочу дізнатися, як можна вступити до ВНЗ у Великій Британії. Мені подобається їхня освітня система, і я давно мрію навчатися там. Але, чесно кажучи, я в повній розгубленості: не знаю, з чого почати і куди звернутися. Чи були в когось із вас схожі досвіди? Поділіться, будь ласка, інформацією та порадами!

Комментарии (1)
Lessik 28 Сентября 2023 #

Я теж стояв перед таким самим завданням, і можу з упевненістю сказати, що EDUSTEPS можуть допомогти, якщо вам потрібне навчання в Англії https://edusteps.com.ua/country/uk-ua/ Спочатку вони допомогли мені вибрати відповідну програму і навчальний заклад, ґрунтуючись на моїх інтересах і бюджеті. Потім вони грамотно консультували мене з усіх питань, пов'язаних з документами і термінами подачі. Їхня підтримка виявилася безцінною під час оформлення візи - це був справжній головняк, але вони допомогли пройти через усі етапи. Важливо зазначити, що їхня команда завжди була на зв'язку і супроводжувала мене протягом усього процесу. Вони зробили вступ до британського ВНЗ набагато менш страшним і набагато доступнішим. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014