gutka (Катерина)

24 место в рейтинге Шеф-поваров 5,897.01

Смажені фаршировані яйця з фетою та мигдалем

15 Января 16:35
Автор: gutka
Смажені фаршировані яйця з фетою та мигдалем
Мої улюблені смажені яйця в шкаралупі, я такі вперше колись спробувала у Польші. Подавайте їх на сніданок ще гарячими.

читать дальше >

Крильця курячі, запечені в духовці

9 Января 12:15
Автор: gutka
Крильця курячі, запечені в духовці
Мій улюблений, дуже смачний рецепт – рум'яні та соковиті курячі крильця, запечені в духовці. В оригіналі потрібно до маринаду додати, крім сливового варення, ще абрикосове. Так як цього року, у нас не було врожаю -абрикосового варення на зиму я не заготовила.  

читать дальше >

Рогалики (пісні) з вишнею

7 Января 18:31
Автор: gutka
Рогалики (пісні) з вишнею
На пісну вечерю пекла рогалики з вишнею.

читать дальше >

Матіас (оселедець) у маринаді з морквою та цибулею

4 Января 15:48
Автор: gutka
Матіас (оселедець) у маринаді з морквою та цибулею
Хочу поділитись з Вами рецептом маринаду для оселедців. Щороку  готую свій  улюблений  рецепт.  Риба виходить, на мій смак, дуже смачна. Плюс, якщо готуєтесь до прийому гостей чи святкового обіду/вечері, готувати її слід напередодні,  щонайменше 24 години, а краще за дві доби. А потім дістати баночку з холодильника і викласти на порційні тарілки. Або взяти баночку зі собою в гості.

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014