Sellin

164 место в рейтинге Шеф-поваров 478.00

Када

8 Декабря 2013
Автор: Sellin
Када

Када - це солодкі грузинські булочки, які готують з пісочного, або дріжджевого тіста з вершково-масляною начинкою, до якої додають родзинки і горіхи.

читать дальше >

Шніцель по-аджарськи

6 Декабря 2013
Автор: Sellin
Шніцель по-аджарськи

Всім Вам добре відомі хачапурі по-аджарськи, а шніцель по-аджарськи своїм зовнішнім виглядом дуже схожий на хачапурі, також використовується сир і яйце в кінці приготування.

читать дальше >

Суп Харчо

3 Декабря 2013
Автор: Sellin
Суп Харчо

Суп Харчо найпопулярніша перша страва, яку традиційно готують в Грузії. Для його приготування використовують, як баранину, так і волове м'ясо чи телятину, рис, соус ткемалі, грецькі горіхи і приправу хмелі сунелі. 

читать дальше >

Кава по-французьки

29 Ноября 2013
Автор: Sellin
Кава по-французьки

Є два рецепти кави по-французьки. Один з них із молоком і вершками, а другий з щіпкою солі і коньяком.

Сіль додає цьому напою більшої насиченості і аромату.

читать дальше >

Десерт "Креп Сюзет"

28 Ноября 2013
Автор: Sellin
Десерт \

Це найпопулярніший десерт французької кухні. Солодкі млинці - крепи, які подаються в апельсиновому соусі. 

Історія походження цього десерту неоднозначна, одні вважають, що назву він отримав завдяки коханню короля французького Едуарда VII до артистки Сюзанни. Інша ж теорія походження десерту говорить, що ця актриса Сюзанна, після спектаклів завжди їла млинці, а шеф-повар, що їх готував, для того аби їй сподобатись і придумав цей чудовий рецепт. Кому яка більше подобається історія вибирайте для себе, але головне зпробуйте цей десерт.

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014