Суп Харчо

Автор: Sellin 3 Декабря 2013
Суп Харчо

Суп Харчо найпопулярніша перша страва, яку традиційно готують в Грузії. Для його приготування використовують, як баранину, так і волове м'ясо чи телятину, рис, соус ткемалі, грецькі горіхи і приправу хмелі сунелі. 

Продукти для приготування:

  • м'ясо волове - 0,7 кг
  • рис - 1 скл.
  • морква - 2 шт.
  • цибуля - 2шт.
  • соус ткемалі 
  • помідори (в мене консервовані і аджика)
  • грецькі горіхи - жменька
  • часник- 1 головка
  • сіль
  • борошно- 1ст.л.
  • перець чорний мелений
  • приправа хмелі-сунелі
  • лавровий лист
  • чорний перець горошком
  • духмяний перець горошком
  • петрушка

Приготування:

Готуємо бульйон. М'ясо заливаємо водою (5л)

додаємо моркву і 1 цибулину, сіль, 1 лавровий лист, 2 духмяні перці, 4 чорні перці горошком.

Варимо приблизно 1 годину

Рис промити і за бажанням залити на 10хв водою

Зварене м'ясо дістати з бульйону і порізати на куски.

Закинути м'ясо назад в бульйон, додати рис і варити ще 10 хв.

Цибулю порізати кубиком, пасерувати на олії. Додати соус ткемалі, томати і я ще додала аджику, протушити 3хв.

Додати борошно розведене з 3 ст.л. холодної води. Протушити ще 1 хв.

Додати до супу.

Приготувати запровку:

Часник розчавити, додати потовчені горіхи, перець чорний мелений

сіль і хмелі-сунелі.

Закинути заправку в суп

 

Додати пучок порізаної петрушки, і проварити ще 3-5хв.
Смачного!

 

138

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
forum 4 Декабря 2013
# 0

не очень разбираюсь в этой кухне, но судя по составу продуктов - 

Sellin 4 Декабря 2013
# 0

Дякую Мені тим і подобаються конкурси з національними кухнями, що можна дізнатись, щось нове і попробувати це приготувати

julinka 4 Декабря 2013
# 0

вкусно!

Sellin 4 Декабря 2013
# 0

Дякую

alinazh 4 Декабря 2013
# 0

ой, вкусно наверное)

Sellin 5 Декабря 2013
# 0

було смачно

Tetianka 4 Декабря 2013
# 0

вкусно! я не люблю супы, но такой с удовольствием бы съела!

Sellin 5 Декабря 2013
# 0

Таня, вгощайся, хоча б віртуально

Меланка 13 Декабря 2013
# 0

А я люблю... И от такого тоже не отказалась бы!

Sellin 15 Декабря 2013
# 0

І Вас, теж вгощаю

Наталья:) 15 Декабря 2013
# 0

Это очень вкусно!!! Спасибо, что напомнили про этот суп! И я своих домашних побалую теперь!

Sellin 16 Декабря 2013
# 0

Дякую Готуйте для своїх близьких

Marsella 21 Декабря 2013
# 0

+5! Это нужный состав продуктов, для настоящего Харчо! Спасибо автору!

Sellin 25 Декабря 2013
# 0

Cemichka 4 Ноября 2014
# 0

Так смачно з горішками, ммм, вже другу тарілку доїдаю!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames аджика аджика домашняя баклажанная икра баклажанная икра рецепт баклажанная икра рецепты быстро и вкусно баклажаны блюда из кабачков блюда из овощей булочки варення видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка грибы грузинская кухня десерт диета домашний алкоголь еда завтрак закарпатська кухня запеканка из икра баклажанная рецепты приготовления икра баклажанная самая вкусная кабачки как приготовить как приготовить баклажанную икру как приготовить яблочный пирог как сделать баклажанную икру консервация кулинария кулинарные рецепты кулинарный замес куриное филе куриный суп ликер лимончелло мангал морковь мультиварка мясо настойка настойки овощи овощные закуски первые блюда пирог полезная еда полезный помидоры простой рецепт рецепт рецепт з фото рецепт українською рецепты с самая вкусная баклажанная икра соус суп творог творожная торт что приготовить дома шарлотка шарлотка с яблоками шашлык яблочный пирог

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014