Лосось по-норвежськи

Автор: richinna 5 Сентября 08:45
Лосось по-норвежськи
Мала щастя в цьому році побувати в Норвегії, підкорити Язик Троля і Льодовик, ну і звісно поласувати фермерським лососем.
Для цієї страви потрібен мінімум інгредієнтів.
В Норвегії досить багато свіжого лосося і він настільки смачний, що готується дуже просто і навіть їли ми його сирим, але сьогодні про лосось на норвежському грилі

Потрібно:

  • Лосось філе свіже 1 шт.
  • Суміш з солі,перцю чорного і сушеного кропу 1 ч.л.
Натріть філе лосося зі сторони м'якоті сумішшю з солі, перцю і сухого кропу. 
Надріжте порційно на куски 5-7 см не прорізаючи шкіру. 
Загорніть в міцну фольгу, шкіркою донизу, закручуючи догори шви, щоб не витікав сік. 
На розпеченому вугіллі з решіткою готуйте лосося до готовності приблизно 10-15 хвилин.
Готується лосось на одній стороні зі сторони шкіри, ні в якому разі не перевертайте рибу, тоді вона буде соковитою, а не сухою. Лосось має змінити колір на 3/4 від шкіри, дивіться біля голови в самому товщому місці, тоді його можна знімати і залишити в фользі на 3-5 хвилин, щоб він "дійшов". 
Просто божественна смакота!!! 

15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 5 Сентября 09:27
# 0

Этот фермерский ласось похож на дикого с виду
Думаю, очень вкусно получилось 

richinna 5 Сентября 10:45
# +1

Оченьприочень Дикий не такого яркого цвета 

Ксюша 6 Сентября 17:43
# 0

А у нас продают оранжевые фермеские, а красноватые, похожие как на фото дикие! И я задумалась, может они не такие уж и дикие у нас ))
И в фермерских более широкие полосы белые, а в диких мельче. Видимо фермерские тоже разные бывают

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014