Яєчні котлети

Автор: Rina 30 Июня 2016
Яєчні котлети
Літні смачні котлети без м’яса.

Ингредиенты

  • Яйця варені 6 шт.
  • Зелень (цибуля, петрушка, кріп) 100 г.
  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Сметана 2-3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Олія для смаження
Відварені попередньо яйця тремо на тертушці з крупними вічками.
Дрібно ріжемо зелень.
В мене цибуля і трохи кропу з петрушкою.
В миску до яєць додаємо зелень, крупу та борошно.
2-3 ст.л. сметани.
Дивіться по "фаршу".
Сіль та спеції - за смаком.
Добре все перемішуємо.
Вологими руками формуємо котлетки та смажимо з обох сторін до рум’яної скоринки.

Перевертати треба обережно, бо котлети ніжні.
Подавати до столу гарячими.

Смакує з татарським соусом.

Також можна подавати з соусом "А-ля майонез".
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Июля 2016
# 0

Неожиданно и интересно

Rina 1 Июля 2016
# 0

І ситно)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014