Піца з морською капустою

Автор: richinna 16 Октября 00:05
Піца з морською капустою
Якщо додати до піци мариновану морську капусту, то вона стане не тільки смачною та ситною, а ще й кориснішою.

Потрібно:

  • Соус сальса 2 ст. л.
  • Вершковий майонез 3 ст. л.
  • Салямі 100 г
  • Морська капуста маринована (подрібнена) 120-150 г
  • Сир (моцарелла українська 100 г
  • Тісто на 1 піцу
Тісто для піци розкатати тонко ,проколоти виделкою та випікати в духовці 3-5 хвилин при 180-200 град. 

Гостру сальсу змішати з вершковим майонезом.
Змастити зверху пропечений наполовину корж для піци.
Викласти тонко порізану ковбасу.
Викласти морську капусту на корж та розрівняти. Запекти при 200 град. 7 хвилин в духовці на верхньому та нижньому нагріві.
Посипати натертим сиром та пекти піцу з морською капустою до розплавлення моцарелли
або бажаної сирної скоринки.
Подавати піцу з морською капустою гарячою
розрізавши піцу ножем для піци на порційні куски. 






Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ньювик 16 Октября 11:10
# 0

Интересно бы попробывать!  :О)

Китайцы, японцы и индонезийцы ее с удовольствием употребляют в пищу. Возможно, именно по этой причине длительность жизни у японцев является одной из самых высоких в мире.

А ещё морская капуста содержит много полезного йода и выводит радионуклиды из организма.

richinna 16 Октября 11:25
# 0

Вкус пицы очень интересен и необычен,пица понравилась всем! Я сейчас морскую капусту начала много где добавлять, особенно она необходима в зимне-весений период. 
Если приготовите капусту дома из сушеной,она получается очень вкусной и не ровня магазинной 
Спасибо за коммент и пробуйте на здоровье!

gutka 16 Октября 19:04
# 0

треба спробувати ще приготувати домашню, бо я скільки не купую — ніяк не можу її їсти....(а от моя невістка дуже любить і син біля неї полюбив морську капусту)

richinna 16 Октября 19:12
# 0

я з магазину теж не їм,вона мені не подобається, а в консервованій(як при СРСР) майже не залишається нічого корисного спробуй замаринувати з сушеної і просто по троху додавати до салатів чи інших страв. Я починала з добавок до заправок в салати)))

Oksana_sadova 16 Октября 19:27
# 0

Інна, а де ти купляєш таку сушену , бо в нас дивилися, щось не бачила щоб таку продавали)

gutka 16 Октября 19:37
# 0

я бачила в магазині здорового харчування Смак життя (Львів) 150 г. — 29 гривень

Oksana_sadova 16 Октября 19:39
# 0

Дякую Катя)

richinna 16 Октября 20:15
# 0

я купую в рибні лавці, 75 грн. за 1 кг, вона йде на вагу... а ще можна подивитися у відділі,де все для суш продають або в аптеці...але там буде дорожче, в інтернеті ще можна глянути

Oksana_sadova 16 Октября 20:55
# 0

Завтра на базарі подивлюся)

Oksana_sadova 16 Октября 11:53
# 0

СуперДуже цікаво спробувати її на смак,  цікавий додаток до піци

richinna 16 Октября 12:30
# +1

дякую
і головне корисний

Zmeychka 17 Октября 15:21
# +1

Мы морскую капусту очень часто едим в пицу добавить как-то не додумались Спасибо, Иннусик!

richinna 17 Октября 17:08
# 0

На здоровье,Янусик! Сама недавно доперла, перерыла интернет ничего подобного не нашла,решила рискнуть и не пожалела вкусненький получился пирог-пица

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014