Курячі крильця до пива

Автор: richinna 3 Октября 00:14
Курячі крильця до пива
Соковиті крильця з хрусткою скоринкою смажені у фритюрі,які подаються до пива з домашнім бальзамічним соусом та солодким соусом чилі.  Вибух смаків в простій страві до пива.

Потрібно на 3 порції:

  • Курячі крильця 1,3 кг - 12 шт.
  • Соєвий соус 100 мл
  • Корінь імбиру 3 см
  • Часник 1-2 зубчика
  • Олія (кунжутна або лляна) 1 ст. л.
  • Кунжут білий 2-3 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Марокканська суміш спецій 1 ч.л.
  • Яєчний білок(від великого яйця) 1 шт.
  • Крохмаль картопляний 5 ст. л.
  • Олія для фритюрниці 0,5 л
Курячі крила помити та розрізати на 3 частини по суглобам.  Окремо відкласти кінцівки крил, з них можна зварити бульйон. Собакам не бажано віддавати,щоб не душили сусідських курей)))
Я ріжу і одразу розділяю однакові частини крила праворуч і ліворуч.
Ту частину крильця де дві кісточки (середня частина) надрізати ножем,прорізати шкіру.
Теж саме зробити з іншого боку. Це потрібно для того,щоб крильця добре і швидше замаринувалися,бо куряча шкіра не пропускає маринад всередину. Також такі крильця швидше приготуються.
Іншу частину крильця,яка схожа на маленьку гомілку розрізати повздовж де грубша сторона.
Влити до підготовлених курячих крилець соєвий соус, натерти імбир та часник в пюре на тертушці.
Додати сіль та цукор, сезам та лляну олію.
Все добре вимішати,додати марокканську суміш та ще раз перемішати. 
Закрити харчовою плівкою та залишити маринуватися в холодильнику від 2-х годин до однієї доби.
Коли курячі крильця замаринуються додати яєчний білок, все добре вимішати руками.
Додати картопляний крохмаль та ще раз добре вимішати. Залишити на 10 хвилин.
Підготувати фритюрницю чи каструлю з олією для смаження курячих крилей  у фритюрі та нагріти олію до 180 град.  
Занурювати курячі крильця в один шар до розігрітої олії.
Смажити курячі крильця до готовності, викладати на паперові рушники,щоб забрати зайвий жир. 
Подавати смажені у фритюрі курячі крильця з солодким соусом чилі
та полити курячі крильця до пива, домашнім бальзамічний соусом. 


Подавати курячі крильця з соусами теплими до холодного пива. 




Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 3 Октября 10:57
# 0

Апетитні крильця 

richinna 4 Октября 18:38
# 0

Так! Вже третій день підряд смажу ІПора зупинитися... пока соус солодкий чилі закінчився

Zmeychka 6 Октября 21:15
# 0

Еще по заглавной фотке поняла, что рецепт необычный  /впрочем, как и практически все твои рецепты/ — и не ошиблась! Ты как всегда удивляешь новыми идеями!

 Забираю в КК и при первом же случае воспользуюсь! Спасибо!

richinna 6 Октября 21:27
# 0

На здоровье,Янусик! Спасибо и тебе!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014